Η εταιρεία μας

Η εταιρεία Αντώνης Βίδος ειδικεύεται στην μελέτη, τον σχεδιασμό, την ανακαίνιση και την κατασκευή καταστημάτων και εκθεσιακών χώρων. Η πολυετής εμπειρία και κυρίως η επίμονη αφοσίωση  στα κοσμηματοπωλεία, μας επιτρέπει να επιλύουμε κάθε λειτουργική και αισθητική ανάγκη. ταυτιζόμαστε με τα θέλω του πελάτη, εμπλουτίζουμε με φρέσκες – λειτουργικές ιδέες, επιμελημένη ποιοτική κατασκευή και προσαρμοσμένο προϋπολογισμό. Με έδρα την Αθήνα ολοκληρώνουμε έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από το 1979 δημιουργούμε

για εσάς μοναδικές λύσεις.

Όραμα, σχεδιασμός, εμπειρία και εκτέλεση. Μια αδιάσπαστη ενότητα ενεργειών στην υλοποίηση κοσμηματοπωλείων, καταστημάτων και εκθεσιακών χώρων. Οι επιθυμίες και οι ανάγκες σας συνδιαμορφώνουν το αισθητικό, λειτουργικό και προσωπικά διαφοροποιημένο αποτέλεσμα.

Η ίδρυση

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Αντώνη Βίδο το 1979 με κύριο αντικείμενο την κατασκευή επίπλων. Το σχεδιαστικό τμήμα είναι το απαραίτητο, επόμενο βήμα, που αναβαθμίζει την αισθητική και ταυτόχρονα τις υπηρεσίες και το αποτέλεσμα των κατασκευών. Η διαρκής ανάπτυξη και οι διαφοροποιημένες ανάγκες λειτουργίας και εξέλιξης της εταιρείας, απαιτούν νέο χώρο. Το 1984 πραγματοποιείται η μεταφορά σε νέο, ιδιόκτητο, μεγαλύτερο χώρο. Με αναβαθμισμένο, αυτόνομο σχεδιαστικό τμήμα και με επενδύσεις αιχμής σε τεχνολογικό και μηχανολογικό εξοπλισμό βελτιώνουμε σημαντικά τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Το 1988 η κατασκευή του πρώτου κοσμηματοπωλείου

σηματοδοτεί την αλλαγή κατεύθυνσης της εταιρείας Βίδος.

1995

Η εταιρεία αποτελεί πλέον πρωτοπόρο μέλος ολοκληρωμένων υπηρεσιών σχεδιασμού και κατασκευής στον απαιτητικό κλάδο των κοσμηματοπωλείων. Τα 250 και πλέον καταστήματα σε ολόκληρη την Ελλάδα, σχεδιασμένα και κατασκευασμένα από τον Αντώνη Βίδο και τους συνεργάτες του, αποτελούν νεύμα αποδοχής. Ταυτόχρονα τιμή και ευθύνη για μια αδιάκοπη βελτίωση. Οι ευχαριστίες μας είναι το ελάχιστον στην εμπιστοσύνη σας.

2008

Διέξοδος στην αυξημένη ζήτηση οι διαρκείς επενδύσεις της εταιρείας μας. Νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην βιομηχανική ζώνη του Μοσχάτου. Αναβαθμισμένα τμήματα σχεδιασμού και showroom, σύγχρονο μηχανολογικό και τεχνολογικό εξοπλισμό καθετοποιημένης παραγωγής επίπλων και εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό. Και συνεχίζουμε.

750

PROJECTS

510

Καταστηματα

850

Χαρουμενοι πελάτες

1800

ΣΧΕΔΙΑ

Οικογενειακές αξίες

Η δεύτερη γενιά αναλαμβάνει να οδηγήσει την ήδη καταξιωμένη εταιρεία στο νέο διαφοροποιημένο περιβάλλον. Οι Γιώργος και Δημήτρης Βίδος, γιοι του Αντώνη, με σπουδές στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και εμπειρία στην κατασκευή επίπλων, συνεχίζουν μια παράδοση αρχών και ήθους, ταυτισμένες με τον ιδρυτή Αντώνη Βίδο. Η φρέσκια, δημιουργική ματιά, της νέας γενιάς συνυπάρχει αρμονικά με την εμπειρία της προηγούμενης, δημιουργώντας ιδανικές κατασκευές. Η γνώση, η έμπνευση, η τεχνολογία, οι άνθρωποι και ο συνδυασμός σύγχρονων υλικών και τρόπων κατασκευής δομών και επίπλων, διασφαλίζουν το αποτέλεσμα. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.

Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο project επικοινωνήστε μαζί μας.