Η εταιρεία
Λίγα λόγια για την εταιρεία μας
Η εταιρεία "Αντώνης Βίδος" και η φιλοσοφία της
Η εταιρεία Αντώνης Βίδος Ο.Ε ειδικεύεται στην μελέτη,τον σχεδιασμό την ανακαίνιση και κατασκευή καταστημάτων καθώς και εκθεσιακών χώρων,έχοντας αποκτήσει ιδιαίτερη εξειδίκευση στα κοσμηματοπολεία τα οποία έχουν σύνθετες και εξειδικευμένες λειτουργικές ανάγκες. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Αντώνη Βίδο το 1979 έχοντας υλοποιήσει μέχρι τώρα την μελέτη και την κατασκευή πλήθους καταστημάτων και εκθεσιακών περιπτέρων σε όλη την Έλλαδα και το εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια έχοντας περάσει η εταιρεία στην δεύτερη γενιά οι δύο υίοι του ο Γιώργος και ο Δήμητρης έπειτα απο σπουδές στην αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων και design και έχοντας την εμπειρία ετών από το κατασκευαστικό τμήμα συνεχίζουν την οικογενειακή παράδοση πιστή στις αρχές της εταιρείας και συγχρονισμένοι πλήρως στις ανάγκες των καιρών.

‘Εχοντας την πείρα και την τεχνογνωσία 40 χρόνων στον τομέα αυτό,έχουμε την ικανότητα να μετατρέψουμε τον επαγγελματικό σας χώρο σε ένα δυναμικό περιβάλλον που σας διαφοροποίει από των ανταγωνισμό και πάντα με γνώμονα την οικονομικότερη λύση για εσάς.

Ιστορικό
Σύντομη περιγραφή της ιστορίας μας
Η εταιρεία Αντώνης Βίδος Ο.Ε  επενδύοντας σταθερά σε μηχανολογικό εξοπλισμό και εγκαταστάσεις έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο ιδιόκτητο εργοστάσιο καθετοποιημένης παραγωγής επίπλου.

Άρτια εκπεδευμένο προσωπικό χρησιμοποιώντας τις πιο σύγχρονες τεχνικές σε νέας τεχνολογίας μηχανολογικό εξοπλισμό,επεξεργάζεται τα υλικά και υλοποιεί με πιστότητα και ακρίβεια τις κατασκευές πάντα σε συνεργσία με το σχεδιαστκό κομμάτι της εταιρείας,έτσι ώστε να μην υπάρχει καμιά απόκλιση από την προτότυπη μακέτα.

Παρέχουμε τεχνογνωσία και χειροτεχνία απαράμιλλης ποιότητας που συνδιάζεται με μια γρήγορη και αποδοτική εκτέλεση του έργου.


1979
Ίδρυση Εταιρείας
Ίδρυση από τον Αντώνη Βίδο με κύριο αντικείμενο την κατασκευή επίπλων.
1983
Δημιουργία Σχεδιαστικού Τμήματος
oldlogo
Στελεχώσαμε τμήμα από έμπειρους σχεδιαστές αναβαθμίζοντας τις υπηρεσίες και το τελικό αποτέλεσμα των κατασκευών μας.
1984
Μετεγκατάσταση σε Νέα Έδρα
Μετεγκατάσταση της εταιρείας σε νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Ηλιούπολη,με νέα σύγχρονα για την εποχή μηχανήματα επεξεργασίας ξύλου καθώς επίσης και νέο πρωτοποριακό σχεδιαστικό τμήμα.
+
Τα έργα μας
Σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό
Η εταιρεία μας έχει προσφέρει τις υπηρεσίες της σε περισσότερα απο 400 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.Ο προηγμένος σχεδιασμός,σε συνδιασμό με την άριστη ποιότητα κατασκευής και εργονομία έχουν κάνει τα καταστήματα μας να αντέχουν στον χρόνο και να συνεχίζουν να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό αρκετά χρόνια μετά από την κατασκευή τους.
615
Ολοκληρωμένα Projects
400
Καταστήματα
850
Χαρούμενοι Πελάτες
1200
Σχέδια