Σχεδιάζοντας

Παρακάτω θα βρείτε πληροφορίες για τον τρόπο που προσεγγίζουμε το κάθε project. Από την πρώτη στιγμή που θα επικοινωνήσετε με την εταιρεία Βίδος μέχρι την στιγμή που θα ολοκληρώσουμε το έργο και θα σας παραδώσουμε το κλειδί. Αφιερώστε λίγα λεπτά ώστε να γνωρίζετε τον κύκλο εργασιών ενός έργου.

01. Επικοινωνία

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος κινητοποιεί τα δημιουργικά μας ανατανακλαστικά. Μια ανάγκη ανακαίνισης ή δημιουργίας ενός καταστήματος, εκθεσιακού περιπτέρου ή εργασιακού χώρου είναι αυτή που θα σας κάνει να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το τηλέφωνο και το email  είναι τα πρώτα εργαλεία προσέγγισης. Παρακάτω θα βρείτε μία φόρμα ενδιαφέροντος, η οποία έχει και κάποια βασικά πράγματα που θα πρέπει να γνωρίζουμε για να είναι πιο γρήγορη και σαφής η επικοινωνία μας. Τα ίδια θα σας ζητηθούν και όταν επικοινωνήσετε μαζί μας.

02. Μέτρηση Χώρου

Μετά την τηλεφωνική μας επικοινωνία η φυσική μας παρουσίαση στο υπό διαμόρφωση κατάστημα, αποτελεί το επόμενο στάδιο. Καταγράφουμε τις επιθυμίες σας, αισθητικές και λειτουργικές και μία εισαγωγή σε υλικά και έπιπλα. Η μέτρηση του χώρου είναι απαραίτητη προϋπόθεση, που καθορίζει την επόμενη συνάντηση. 

03. Γνωρίζοντάς σας

Είτε σχεδιάζουμε ένα κατάστημα, είτε ένα εκθεσιακό περίπτερο, είτε έναν εργασιακό χώρο, εμείς και οι συνεργάτες μας εργαζόμαστε πάντα για να σας προσφέρουμε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα ως προς το στυλ, τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό. Μέσα από ένα ραντεβού θα προσπαθήσουμε να αποσαφηνίσουμε τις ανάγκες σας και να έρθουμε όσο πιο κοντά γίνεται στις αισθητικές σας προτιμήσεις  ώστε να προχωρήσουμε στις σχεδιαστικές προτάσεις. Κάθε αναφορά που μπορεί να έχετε είναι η ώρα να την παρουσιάσετε.

04. Σχεδιασμός & Κοστολόγηση

Επιδίωξή μας είναι να βλέπετε σχέδια και να αξιολογείτε αριθμούς. Μόνο έτσι γίνεται αντιληπτός ο βαθμός κατανόησης των αισθητικών και λειτουργικών απαιτήσεών σας από εμάς. Συνδυάζοντας όλα τα δεδομένα προχωράμε στη δημιουργία λεπτομερών κατόψεων. Συνθέτουμε mood boards, τα οποία συγκεντρώνουν ιδέες, εμπνεύσεις και concepts, όσον αφορά τα υλικά, τα χρώματα, τα υφάσματα έτσι ώστε να δώσουμε μία αίσθηση του στυλ που θα έχει το τελικό αποτέλεσμα.  Ακόμη δημιουργούμε πρώιμα 3d σχέδια που περιγράφουν τις ογκομετρικές πτυχές του σχεδίου.

05. Έναρξη συνεργασίας

Η συμφωνία ανάληψης σηματοδοτεί την εκκίνηση του έργου. Με όλες τις απαραίτητες προσαρμογές, εμπλουτίζουμε και βελτιώνουμε το σχεδιασμό σε ρεαλιστική πλέον λεπτομερή απεικόνιση. Προχωράμε σε άμεση έναρξη εργασιών. Επιβλέπουμε την ομάδα υλοποίησης και με προσωπικές παρεμβάσεις διασφαλίζουμε ότι κάθε λεπτομέρεια του έργου υλοποιείται άριστα και τελειώνει υποδειγματικά.

06. Κατασκευή & Παράδοση

Το τελικό φινίρισμα σε προσαρμογές της τελευταίας στιγμής, υπογράφει την ολοκλήρωση του έργου. Είναι ίσως το ομορφότερο συναίσθημα για τον επαγγελματία να παίρνει στην ώρα του το κλειδί του χώρου και να αγγίζει κάθε αισθητική και λειτουργική επιθυμία του.

Εάν ενδιαφέρεστε για κάποιο project επικοινωνήστε μαζί μας.

Στείλτε μας ένα μήνυμα

Θα χαρούμε να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.